Yhteydet

Me tarjoamme nopeita Internet-yhteyksiä yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Yksityisille Yrityksille Taloyhtiöille

Kun tarvitset nopean yhteyden, joka toimii, me rakennamme sen. Toteutamme verkon nopealla valokuituyhteydellä ja pienimmällä mahdollisella latenssilla.

Meidän verkkomme ei töki

Verkkomme ei ole ainoastaan nopea. Se on symmetrinen, eli data kulkee molempiin suuntiin yhtä nopeasti. Verkko osaa jakaa kuormaa. Verkon turvallisuus on aina huippuluokkaa.

Suunnittelu

Suunnittelemme sinulle ensin yhteyden teknisen toteutuksen ja siihen tarvittavat palvelut. Suunnittelun perusteena on analyysi: perehdymme nykyisen verkon langallisiin ja langattomiin ratkaisuihin, sen nopeuteen ja turvallisuuteen. Teemme toimenpide-ehdotuksen.

Turvallisuus

Verkon rakentaminen on helppoa. Verkon toiminnan seuranta on vaikeaa. Valvomaton verkko voi sotkea yrityksesi toiminnan. Verkon valvonta ja turvallisuus ovat meidän verkoissamme itsestäänselvyyksiä. Eivät meille, vaan asiakkaillemme.

Internet-yhteydet

Kytkemme yhteyden huippunopeaan runkoverkkoon. Tarjoamamme internet-yhteys tuotetaan hallinnoimassamme MPLS-verkossa. Runkoyhteyksiämme valvotaan edistyksellisellä Onevisio verkonvalvontaratkaisulla.

Lue lisää

Verkkoyhteydet

Verkko on runkoverkon varaan rakennettu esimerkiksi yrityksen toimipisteiden välinen huippunopea ja turvallinen putki. Turvallisen ja suojatun putken yhdistämät toimipisteet nostavat työn tehokkuuden uudelle tasolle: data, video ja puhe liikkuvat, etätyömahdollisuudet paranevat. Tarvittaessa varmennamme kriittiset yhteydet varayhteydellä.

Lue lisää

mpls2

Palveluverkkomme laajenee

Selvitämme kiinnotusta palveluverkkomme laajentamiseen. Kerrothan meille, mikäli olet kiinnostunut nopean valokuituverkon rakentamisesta alueellesi.

Tutustu tästä

 

Miksi meiltä?

  • Otamme asiakkaidemme ongelmat vakavasti
  • Ratkaisemme asiakkaiden verkkoyhteysongelmat usein ennen kuin asiakas tietää koko ongelmasta
  • Yhteydet suunnitellaan sellaisiksi kuin asiakkaamme tarvitsee
  • Hyvät runkoverkkoyhteydet kaikkialle Suomeen
  • MPLS-tekniikka, QoS-luokittelu ja priorisointi, suorat yhteydet internetin yhdysliikennepisteisiin, kuten FICIX-verkkoon

Referenssit

Viiraamosta nettiin Datasafen valokuidulla, lue lisää »

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjousta.


Internet-yhteydet

Kattavat ja nopeat yhteydet – kuidulla, tottakai.

Nopeasti ja luotettavasti

Operoimamme runkoverkko muodostuu omassa hallinnassa olevasta kuitukaapeliverkosta sekä Internetpalveluiden tuottamiseen räätälöidyistä palvelinkeskuksista. Palvelinkeskukset sijaitsevat Suomessa; Kymenlaaksossa ja pääkaupunkiseudulla.

Verkko on rakennettu nykyajan kaista- ja laatuvaatimukset huomioiden. Erityisesti huomiota on kiinnitetty verkon häiriöttömyyteen ja alhaiseen latenssiin. Tämä tarjoaa hyvän alustan reaaliaikaisten ja businesskriittisten palveluiden tuottamiseen.

Internet-yhteytemme luotettavuus taataan BGP4- ja BGP6-reitityksellä ja useiden eri transit-operaattorien käyttämisellä. Reititys pitää huolen mm. siitä, että Internet-yhteytemme toimii normaalisti, vaikka osa palvelintilaan tulevista Internet-yhteyksistä vikaantuisikin.

Vaativaan makuun

Ei ole enää sama, kuinka kauan menee sähköpostien liitetiedostojen lähetyksessä, isojen tiedostojen vastaanottamisessa tai vain verkkosivustojen avautumisessa.

Valvomme verkkojemme toimintaa reaaliajassa, jolloin pystymme ennalta ehkäisemään mahdollisia vikatilanteista aiheutuvia häiriöitä.

verkkoyhteydet internet


subjumbo 1170


Yritysverkot

Toteutamme yrityksesi verkkoyhteydet: saat turvallisen, nopean ja valvotun verkon esim. useamman toimipisteen välille. Meidän putkessa data, puhe, video ja muu media liikkuu nopeasti.

Laadukas toteutus

Yhdistämme useamman toimipisteesi yhdeksi lähiverkoksi MPLS-teknologialla. Verkosta tehdään turvallinen ja luotettava, jota pystyt hyödyntämään niin data, puhe kuin multimedialiikennöinnissäkin. Ja se toteutetaan laadukkaasti.

Verkkoa on helppo laajentaa niin Suomeen kuin kansainvälisiinkin toimipisteisiin. Vikatilanteita pystymme ennakoimaan edistyksellisellä verkonvalvonnallamme. Vikatilanteissa ammattilaisemme pystyvät reagoimaan välittömästi mahdollisiin laiterikkoihin ja toimintahäiriöihin.

Myös laitteet

Verkon rakennuksen yhteydessä, toimitamme tarvittavat laitteet. Kytkimet, palomuurin, tarvittaessa myös yhteyden varmennukseen tarvittavat laitteet. Ennaltaehkäisemme vikatilanteita testaamalla ja valvomalla laitteita ja yhteyttä säännöllisesti.

IPv4-, IPv6, IP QoS, IP Transit, FICIX ja muut termit ovat osa meidän jokapäivisiä toteutuksia.

verkkoyhteydet yritysverkot mpls ja lahiverkko


© 2019 | Suomen Datasafe Oy