ReferenssitPVM Otsikko

20.5.2016

Alueverkko Kouvolan Yritystiloille

Kouvolan Yritystilojen hallinnoimalla kolmella kiinteistöllä (Prikaatintie 9, Vartiotie 3 ja 5) Kasarminmäellä on yhteinen alueverkko. Vuosituhannen alussa rakennettu verkko oli vanhaa tekniikkaa, aiheutti ongelmia ja kaipasi kipeästi päivitystä.

Datasafe otti homman haltuunsa vuonna 2014. Täysin uudistettu verkko tarjoaa paljon aiempaa suuremman nopeuden (200/200 Mbit/s) vaativille yrityskäyttäjille sekä nykyaikaisen vierasverkon. Nyt voimme luottaa verkon toimivuuteen ja tarjota luotettavaa yhteyttä tilojen käyttäjille.
Lue lisää »


20.5.2016

Aitoa vastuuta verkosta

Kilpailutimme datanomiopiskelijoille tarkoitetun verkkoyhteyden toimittajan alkuvuodesta 2016 ja valitsimme Datasafen. Päätös osoittautui enemmän kuin onnistuneeksi. On todella piristävää nähdä, että nykyaikana joku taho todella välittää ja ottaa aidosti vastuuta hoitamastaan asiasta. »


4.10.2014

Datasafe toteutti huippunopeat valokuituyhteydet Viiraamoon

Yhteyksien piti olla käytettävissä, sekä langattomasti, että langallisesti. Verkon käyttöä haluttiin myös hallinnoida tilanhallintajärjestelmän avulla. »


25.8.2010

Result Service Finland Oy valitsi Datasafen virtuaalipalvelimet

Palvelun toimivuus testattiin palvelimien ollessa osana suurempaa virtuaalipalvelinklusteria valtakunnallisesti merkittävässä urheilutapahtumassa, johon osallistui yli 15 000 urheilijaa. »


© 2019 | Suomen Datasafe Oy